П`ятниця, 19.04.2024, 09.07.59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 31 » Талановиті учні є у нас
11.28.39
Талановиті учні є у нас

Орігамі — це мистецтво виготовлення різноманітних фігурок, іграшок шляхом складання паперу. Навчаючись у гуртку під керівництвом Савич Людмили В’ячеславівни — діти оволодівають стародавнім японським мистецтвом складання речей з паперу без клею та ножиць — орігамі. Воно прекрасно розвиває дрібну моторику пальців, сприяє виробленню навичок швидко і точно координувати рухи рук, стимулює творчі і пізнавальні здібності дітей.

Педагоги і психологи вважають, що орігамі — надзвичайно сильний стимул для розвитку інтелекту, пам'яті, просторового уявлення, технічних навичок. На заняттях гуртка діти, складаючи іграшки з паперу, отримують надзвичайно красиві і оригінальні роботи, які потім можна використовувати як подарунки. Цього місяця керівником та членами гуртка було організовано виставку під назвою «Диво-грай талантів». Щодня роботами гуртківців милувались та захоплювались десятки учнів та вчителів, адже це талант, який не кожен має. Гуртківці є переможцями, як районних, так і обласних конкурсів.


Не вгадать тобі нізащо, котра з іграшок — найкраща! Знаю! Трактор заводний! Зовсім ні. Електрична залізниця! Помилився. Ну, тоді це — пароплав! Не вгадав. Зрозуміло: це — літак! Знов не так. Добре, відповідь я дам: Та, яку зробив ти САМ!

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 655 | Додав: Вчитель